Görsel güzellikte ve lezzetli etleriyle dünyaya ismini duyurmuş kişi olan Nusret hakkında ufak bir araştırma yapıp sizlere sunmak istedik.
1983 Erzurum doğumlu bir maden işçisi babanın oğlu, iki yaşındayken babasının işlerinden dolayı Erzurum'dan Darıca'ya taşındı maddi sorunlardan dolayı Darıca ilk öğretim okulunu altıncı sınıfta terk etti daha sonra İstanbul'da iş hayatına atılan Nusret bostancı kasapçılar çarşısında çırak olarak işe başladı. Aynı anda 7-8 ustayla birden günde 18 saate yakın hiç yorulmadan,pes etmeden severek çalıştı.2007'de istin'ye parkta kasap-restoran konseptin'de çalışmaya başlayıp 2008-2009 yılların'da dünyada bu işin nasıl yapıldığını merak edip Japonya,Amerika ve Arjantin'e gidip kasap restoranların'da incelemeler yaptı.Türkiye'ye döndüğünde maaşla mesleğini severek devam ettirdi
2010' da Amerika'ya gitmek için bir çok vize başvurusunda bulundu, fakat maddi durumlardan dolayı red cevabı aldı. Arjantin'e gittiğinde bir kaç kez gazete ve dergide çıkmıştı onları gösterip 3 aylık vize aldı ve Amerika'nın gözde restoranların'da para almadan çalıştı. Nusret ilk steakhouse 2010 yılında Etiler'de Mithat Erdem ortaklığı ile kurdu. Eskiden 1800 TL maaşla çalışırken gösterdiği çaba ile şuan 500'e yakın çalışanıyla, işlerine her gün bir yeni başarı daha ekleyerek devam ediyor.